onsdag 11. mars 2009

Catskiing, dag 3

"I'm so fucking tired of this piece of crap Snowcat now!" Åpningskommentaren til Nendad gjorde ikke akkurat at vi hadde de store forhåpningene til dagen i dag. Planen var at en lokal sveiser skulle komme og fikse skjæret, men i morges var det ingen tegn til ham. Heller ikke til lunsj. Eller til middag for den saks skyld. Nenad forklarte at avtalen med sveiseren var at "He's coming early in the morning, maybe 12 or at least before christmas. We just don't know what christmas he's coming. But no stress, we ski!"

Vi fikk 3900 høydemeter i dag, og sammenliknet med gårsdagens 2750 er det absolutt ikke noe å klage på. Vi kjører med en snowcat som er på sånn ca 40% ytelse og kan pga manglende skjær ikke nå de høyeste toppene. Det har blitt nok en dag med bra skogskjøring og byging av roadgap. Nenad leder offisielt fall-statistikken, men det er litt ufint å be ham om å kjøre første runde på Hotel Bora. Taale, som forøvrig blir 29 år i dag, hadde dagens tellende fall, og brukte 20 minutter på å få igjen pusten. Ellers går stort sett alt bra. Liten skredfare og stort sett god sikt. Det er fint føre for å gønne på. Mye bra bilder og film fra i dag.

Stemningen blant Asker-gutta er definitivt bedre idag. Nå kjører de på egne ski, men Air France har definitivt ikke fått en stjerne i boken. Lars har et par ski med knust binding og Jørgen sitt ekstrapar har sannsynligvis en sprekk inn i kjernen. Her lukter det forsikringsoppgjør.

I kveld skal vi spise på et annet hotell, næremere bestemt en slags politi/militærforlegning for de lokale myndigheter. Det er best å trå varsomt og ikke snakke politikk.

Snøen laver fortsatt ned og roadgapen er klar for nye sprell i morgen. God kveld fra Makedonia!

Hauk & co

Team Asker, Team Elverum og Solo-team Lier sender sine beste hilsninger til gamlelandet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar