onsdag 18. mars 2009

Catskiing, dag 6. Points.

Kun Hauk og Taale, med et lite sidekick fra KjellA, var oppe i fjellet dag 6. De som ikke hadde reist hjem orket ikke eller var syke. LP og Nuts benket seg ute for å tilbe solguden og lage brilleskille. Vi som stod på ski fikk gleden av å få med oss 3 urutinerte snowboardere fra England og Makedonia, samt en jente fra Kroatia. Hun stilte i racingstøvler og alt i orden, men kjørte som en danske. Tror Jokke var ganske oppgitt. "Heldigvis" brøt Cat'en totalt sammen til lunsj, så det ble ikke mer ski den dagen. Nenad var maksimalt forbannet. For oss var det bare å pakke baggen og takke Hotel Bora og Shar-fjellene for fine opplevelser.

Det er vel ingen som kan fornekte at returen til Skopje ble en smule utenom det vanlige. Sett med makedonske øyne var det sannsynligvis ganske normalt. Litt dårlig tid i forhold til mr. Jon sitt fly og en bil som nok en gang stod fast i snøen. Det var bare å belage seg på å dytte litt - igjen. Bilen til mr. Filip var fullstappet av nordmenn, ski og bagasje, men også to fulle oljefat. Dette gjorde at det det ble litt for lite plass til bagasje og dermed ekstra dårlig sittekomfort. Vi har hatt det bedre.

Mr. Jon ankom flyplassen 40 min før avgang, god tid spør du meg, men han var superstresset og sendte mr. Filip noen ufine norske/engelske gloser. Vi som var igjen måtte betale hans del av mr. Filip sin kjøring t/r Skopje. Ikke bra.

I Skopje traff vi Morten, stakk ned på La Bodeguita og hev innpå med usannsynlige mengder kjøtt. Skopsko, Mojito osv ble det også litt av. Det endte som en skikkelig helaften, og vi forlot Skopje og Makedonia fulle av inntrykk.

Flyturen til Norge føltes lang. Nå er det igjen tid for jobb, mens ute på fjellet er det påskestemning og sol.

Snart er det helg. Lurer på om Snowcaten kjører?

Takk for oss!

Hauk + 3 (Petter, KiH og LP)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar