søndag 8. mars 2009

Hotel Bora

Da er vi fremme på Hotel Bora etter en ganske strabasiøs kjøretur. Siste del av veien opp på fjellet var av dårligste norske kvalitet, bare hakket smalere og mer svingete. Nuts synes dette ble litt mye og måtte be om en pust i bakken for å kjøre en "innvendig kroppsvask". Formen hans ble raskt mye bedre.

Siste 100 meterne opp til hotellet innebar dytting, spinning og til slutt sleping av bilen. Piggdekk er tydeligvis ikke vanlig kotyme her nede. Sjåføren/altmuligmannen, mr. Filip, gjorde en kjempejobb. Virkelig en bra fyr, men med en utpreget sans for å ta ting med ro. Livet går sin gang og det er ingen grunn til å stresse. En beundringsverdig livsfilosofi.

Nå er det ganske kaldt her og det blåser en isvind ned fra fjellet. Tidligere i dag har det vært strålende sol, men mye vind, så pudderet har blåst over til andre siden av fjellet. Imorgen er værmeldingen strålende, sol og ingen vind. Vi får bare håpe at snowcaten er fikset innen den tid. Akkurat nå står Nenad (guide) og 2 norske karer, langt inne på fjellet og mekker.

Vi er alle litt småtrøtte og slitne etter 2 begivenhetsrike dager i Skopje, og det blir nok en tidlig kveld. Nå er det snart middag. Det blir til å lade batteriene og fylle på med energi til i morgen!

Live from Hotel Bora,

Hauk

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar