torsdag 5. mars 2009

Last minute packing

Allright, da var det dags. Pakking er ikke helt min store side , og det ender alltid med at jeg glemmer noe vesentlig og tar med noe totalt uvesentlig. Om snaue 9 timer setter LP, Nuts, Peten og undertegnede oss i et fly, med retning Makedonia. Nærmere bestemt Shar-Planina (Shar-fjellene) 2747 moh. Det blir en kronglete vei nedover, med 3 mellomlandinger før Skopje, og 1,5 herlige dager i den Makedonske hovedstaden. 

Tidligere i uken kom det oss for øret at Makedonske myndigheter hadde satt i gang et embargo som gjorde det tilnærmet umulig for turister å reise inn i landet med ski. Heldigvis ser det ut til at den floken er løst opp nå. Det er i det minste lov å håpe! Logistikk, struktur og strømlinjeformet reise er ikke stikkord som faller sammen med "Macedonian Airways". Sammen med Air Croatia havner de lett i bunn-5 av de dårligste bagasje-handlerne i Europa. Når skiene går på båndet er det bare å gjøre korsets tegn og satse på god karma. 

Ellers kan det være interessant å vite at det i de seneste 2 ukene har vært våpen innblandet i konforntasjoner med Shar-fjellenses ytterst få turister. Et uendelig lager av utrangerte AK-47 fra krigen på Balkan, billig vodka og et ampert folkeslag, danner et godt grunnlag for konflikter. Best å styre unna...

Over og ut for nå - fortsettelse følger!

Hauk

2 kommentarer:

  1. Æ GLÆR MÆ!
    kom deg over til lp så vi kan kjøre an opp!

    SvarSlett
  2. allrighty! joggebuksemafia watch out! her kommer gladgutta på tur, og vi skal lære dere mer en bare pudderkjøring:) leve colt, leve ak-47!

    LP

    SvarSlett