fredag 13. mars 2009

Catskiing, dag 5

Fredag den 13ende. Ikke et godt utgangspunkt dersom du er litt overtroisk. Vi har som tidligere nevt hatt flere syke medlemmer i gruppen, og også i dag var det grissent i Snowcaten. Petter måtte holde seg inne frem til lunsj, Taale, Nuts og Tron Arne hadde også lange pauser i løpet av dagen. Nenad har bare blitt verre og han klarte kun et run før han måtte kaste inn håndkleet. Som i går måtte Hauk fungere som guide i mangel av Nenad. Joachim og Hauk fikk raskt et eget radiospråk, noe som falt i smak hos resten av teamet. Til og med Dole var i ekstra godt humør i dag, og han sang høylytt under store deler av løftene. "Red, red wine" er de eneste strofene han kan på engelsk. Vel, det likner ihvertfall på engelsk.

I dag fikk vi kjørt deler av den mye omtalte "Nordsiden". Nenad måtte gi seg etter første run. Snowcaten kjørte seg fast etter pick-up og vi måtte kjøre en omvei om skisenteret. Tydeligvis ikke veldig populært blant de lokale skituristene. Nordsiden bød på krevende kjøring pga svært varierende snøkvalitet og relativt stor skredfare. Vi dro ut 3 små skred, men ikke noe å bekymre seg over. Run 2 tok Hauk over som lead-guide etter anbefalinger fra Jokke. Stor fart og svalestup er nøkkelord. Men litt innkjøringsproblemer må man regne med. Resten av dagen ble stort sett tilbrakt i skogen pga storm i høyfjellet. Vi logget 4460 høydemeter i dag og holdt oss akkurat under 20 000 høydemeter totalt for 5 dager. Vi skylder på rotet rundt og i skisenteret.

Team Asker forlot åstedet rundt klokken 5 for å overnatte i Skopje før avreise fra Sofia. Fin gjeng og vi har vært utrolig heldige med sammensetingen av gruppen. Jokke mener han har hatt en "vecka med vänner". Ikke verst. Men det er mulig han sier dette til alle bare for å få opp stemningen.

I morgen blir det avreise til Skopje klokken 1400, men muligheter for kjøring før lunsj. Vi ser an været og ledige plasser i Snowcaten.

Bilder følger dersom internetten fungerer og Petter får lastet opp. Nå har han ikke feber lenger og regnes som tilregnelig.

Signing out from Hotel Bora,

Hauk

KiH, Petter og LP hilser alle venner og kjente!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar